Struktura

Kompanija svoje ciljeve ostvaruje kroz sljedeće aktivnosti:

Marketing

Marketinško – prodajno odjeljenje koje je smješteno u poslovnom centru u Vitezu, u sklopu kojeg se nalaze: pravno odjeljenje, financijsko odjeljenje i generalni zadatci.

Prodajni centri

Prodajni centri nafte i naftnih derivata, koji uključuju i:

  • Benzinsku crpku „Eurotank“ br.1, PC96, Vitez, BiH
  • Benzinsku crpku „Eurotank“ br.2, Novaci bb, Vitez, BiH
  • Benzinsku crpku „Eurotank“ br.3, Široki Brijeg, BiH
  • Benzinsku crpku „Eurotank“ br.4, Novi Travnik, BiH
  • Benzinsku crpku „Eurotank“ Dugi Rat, Croatia

PRODAJNI CENTRI NAFTE

Grupacija Gudelj d.o.o. iz Viteza, već se dugi niz godina bavi trgovinom naftom i naftnim derivatima. Zahvaljujući činjenici da kontinuirano rade na širenju svoje mreže benzinskih crpki, u ovim vremenima teške ekonomske krize, uspijevaju osigurati i nova radna mjesta. U međuvremenu su, kao vlasnici, u rad pustili naftni terminal sa sjedištem u Širokom Brijegu. Uz postojeće benzinske crpke, kupcima prepozatljive pod imenom Eurotank 1 i 2, koje imaju na području Viteza, kupili su i novu crpku u Širokom Brijegu, pustili u rad crpku u Dugom ratu (Republika Hrvatska), a mrežu benzinskih crpki šire i u srednjoj Bosni. Radovi na benzinskoj crpki, smještenoj na samome ulazu u Novi Travnik, u završnoj su fazi.

Jedan od najznačajnijih bh. uvoznika i distributera nafte i naftnih derivata, grupacija Gudelj d.o.o. iz Viteza, naftu distribuira putem svojih benzinskih crpki Eurotank, a od 2005. godine, preko firme kćerke, G-Tanka, uvozi i distribuira naftu na veliko. Benzinske crpke Eurotank nude goriva sukladna suvremenim europskim normama i s najnižom cijenom na tržištu. Isti poslovni planovi vrijede za sve benzinske crpke, koje djeluju u sastavu grupacije Gudelj. U tom smislu, apsolutno podržavaju sve akcije kontrole i nadzora kvalitete goriva, koje provode nadležne inspekcije i službe, uz napomenu da su sve dosadašnje kontrole na njihovim benzinskim crpkama prošle bez bilo kakvih utvrđenih nepravilnosti. Osim po redovitoj opskrbi, ljubaznosti i profesionalnosti osoblja, te visokoj kvaliteti goriva, benzinske crpke „Eurotank“ među konkurencijom izdvaja i cijena, koja je među najnižima na tržištu Bosne i Hercegovine.

Vozni park

VOZNI PARK

Mogućnost da kvalitativno, cjenovno i u najkraćem mogućem vremenu naftu i naftne derivate dostave do najbliže crpke, našem poduzeću omogućava vlastiti vozni park s transportnim vozilima za dostavu nafte i naftnih derivata izravno iz rafinerije i vozila za distribuciju goriva kupcima na lokalnom tržištu. Izravno, na adresu kupca, ma gdje se on nalazi, poduzeće Gudelj isporučuje i lož ulje. Uvažavajući činjenicu da se svijet, pa tako i BiH, sve više susreću s ekološkim problemima, grupacija Gudelj iz Viteza je kao ozbiljan poslovni subjekt na sebe preuzeo obvezu očuvanja prirodne sredine. Od početka poslovanja, jedan od primarnih ciljeva jeste distribucija naftnih derivata koji su sukladni s ekološkim normama koje propisuje Europska unija. Sustav za brigu o okolišu i ljudima prilagođen je svim propisima države BiH. Visoke standarde, koje je propisala država, poduzeće Gudelj d.o.o. je ispunio među prvima. Nije zanemarivo spomenuti da je samo za te namjene utrošeno oko 300 tisuća KM. Osim toga, stalna su ulaganja u održavanje i zamjenu sondi, separatora otpadnih voda, raznih filtera i drugog, na što se također izdvaja značajan iznos od oko 50 tisuća KM godišnje. S pravom se benzinske crpke iz sastava tvrtke Gudelj d.o.o mogu svrstati uz bok suvremenih benzinskih crpki iz zemalja Zapadne Europe.